Formule 1: Grand Prix
4 dagen
Incl. ontbijt

F1: Grand Prix van Spanje incl. vlucht met Oranje Charter, hotel en weekendticket

Grand Prix Spanje - Oranje Charter 4*
Barcelona, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
4-daagse oranje charter F1: Grand Prix Spanje incl. vlucht, hotel en weekendticket

Kom genieten van de Formule 1 in Barcelona. De plek waar onze held in 2016 historie schreef met zijn eerste Formule 1 overwinning. De Formule 1 van Spanje op het circuit van Catalunya vindt plaats onder de rook van Barcelona in het plaatsje Montmelo. Samen met alle oranje supporters vlieg je met een Oranje Charter vanaf Weeze Airport naar Barcelona. Van staat tot finish is je reis compleet verzorgt. Inclusief vliegreis, alle transfers, een heerlijk hotel aan de Spaanse kust en een weekendticket voor de Grand Prix.

Formule 1: Grand Prix
4 dagen
Incl. ontbijt

F1: Grand Prix van Spanje incl. vlucht met Oranje Charter, hotel en weekendticket

Grand Prix Spanje - Oranje Charter 4*
Barcelona, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen in 4*-hotel aan de kust
  • Retourvlucht per Oranjecharter vanaf Weeze Airport
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x weekendticket (3 dagen) voor de Grand Prix van Barcelona (staanplaatsen Pelouse of G-Tribune)
  • Ook te boeken o.b.v. halfpension: inclusief dagelijks dinerbuffet in het hotel
  • Inclusief transfers & reisbegeleiding
  • Hotel gelegen op ca. 50 minuten van het circuit
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Al sinds 1991 is het Circuit de Catalunya, gelegen nabij Barcelona, de gastheer van de Spaanse Grand Prix. De baan staat bekend als een uitdagende waar het erg lastig is om in te halen. Tevens is het Circuit de Catalunya het vaste toneel van de Formule 1-testdagen voorafgaand aan elk seizoen.

Vrijdag 2 juni 2023: vertrek naar Spanje
Vandaag gaat dan eindelijk je reis beginnen! Per privé oranjecharter vertrek je vanuit Weeze Airport naar Spanje om ca. 08.00 uur. Na aankomst ga je per bus transfer naar het circuit. Rond 18.00 uur word je naar je 3-sterrenhotel gebracht. In de avond is er voldoende te doen in en rondom het hotel.

Zaterdag 3 juni 2023: kwalificatie
Na een heerlijke nachtrust en een lekker ontbijt vertrek je met een transfer richting het circuit. Een rit van ongeveer 50 minuten rijden, om daar dan de hele dag hier rond te struinen! Je bent getuige van de kwalificatie en uiteraard de bijprogramma's. Na afloop vertrek je met een transfer naar het hotel. 's Avonds is het diner wederom inclusief, in de vorm van een uitgebreid buffet.

Zondag 4 juni 2023: dag van de race!
Hier heb je lang naar uitgekeken! Spring je bed uit en zorg ervoor dat je met een goedgevulde maag naar het Circuit de Catalunya toe gaat. Je wordt weer opgehaald bij het hotel en bent de gehele dag op het circuit om getuige te zijn van de Spaanse Formule 1 Grand Prix en bijprogramma's. Je beleeft de race vanuit de staanplaats Pelouse of op de Oranje tribune en bent getuige van de overwinning van één van de topcoureurs. Na een spannende racedag wordt je weer bij het hotel afgezet waar je 's avonds weer kunt genieten van een heerlijk diner.

Maandag 5 juni 2023: terugreis naar huis
Na het ontbijt check je uit en geniet je na nog na van de racedag aan het zwembad. Het vertrek naar Weeze Airport staat gepland om 16.00 uur en naar verwachting, vertrek je rond 13.30 naar het vliegveld van Gerona. Aankomsttijd in Weeze zal ongeveer 18.00 uur zijn. Je kijkt terug op een fantastisch weekend met een bezoek aan de Spaanse Grand Prix.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Grand Prix Spanje - Oranje Charter 4*
Carrer Mas Moreneta, s/n,
Barcelona, Spanje
Kaart
Carrer Mas Moreneta, s/n, Barcelona, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kom genieten van de Formule 1 in Barcelona. De plek waar onze held in 2016 historie schreef met zijn eerste Formule 1 overwinning. De Formule 1 van Spanje op het circuit van Catalunya vindt plaats onder de rook van Barcelona in het plaatsje Montmelo. Samen met alle oranje supporters vlieg je met een Oranje Charter vanaf Weeze Airport naar Barcelona. Van start tot finish is je reis compleet verzorgt. Inclusief vliegreis, alle transfers, een heerlijk hotel aan de Spaanse kust en een weekendticket voor de Grand Prix.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Park Güell

Bezienswaardigheden, Musea, Natuur & Parken
Carrer D'olot

Dit stadspark ligt in het stadsdeel Gràcia en is aangelegd door Antoni Gaudí in opdracht van Eusebi Güell. Hier vindt u onder andere het Gaudí museum, een portiersloge, portierswoning, een grote trap met een mythologische draak en een zeer groot balkon van waar u een geweldig uitzicht hebt over de stad.

Sagrada Família

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Carrer De Mallorca 401

Vanaf 1882 tot de dag van vandaag wordt er aan deze kerk gebouwd. Men verwacht dat de officiële oplevering in 2026 zal plaats vinden. Het ontwerp is van Antoni Gaudí.

Casa Milà

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Provença, 261-265

Casa Milà is een gebouw met appartementen, in de straat Carrer d’Olot vlakbij Parc Güell. Zoals zo vele werken van Gaudí, is ook dit weer een bijzonder stuk. Hoewel het gebouw op een hoek staat, ervaart u de hoekzijde als één geheel. Binnen in het gebouw vindt u fresco’s, reliëfs en twee binnenpleinen geheel in stijl.

Casa Batlló

Bezienswaardigheden, Musea
Passeig De Gràcia

Het kleurrijke Casa Batlló, een woning uit de negentiende eeuw dat later in modernistische stijl herbouwd werd, is een van de vele meesterwerken van Gaudí in Barcelona. Het interieur van het gebouw is al even uitzonderlijk als de indrukwekkende buitenkant.

Barcelona

Steden
Via Laietana 44

Barcelona is één van de populairste steden voor een stedentrip. De stad heeft veel te bieden. Prachtige gebouwen, musea, vele winkels en heerlijke Spaanse restaurantjes.

Catedral de Santa Eulalia (Kathedraal van Barcelona)

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Pla De La Seu

De Kathedraal van Barcelona is het hart van de Gotische wijk. De Kathedraal is zeker de moeite waard om te bezoeken. Het is een belangrijk monument van zowel historisch als artistiek belang. Daarnaast is het ook het symbool van het bisdom van Barcelona.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

Je verblijft in 4* Hotel Monteplaya & Spa in Malgrat de Mar, 4* Hotel Stella & Spa in Pineda de Mar of een vergelijkbare accommodatie.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.60 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
ANVR SGR
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro